Batina Cuvee Blanc

Zamjetna gustoća ovog posebnog vina Batina cuvee blanc ukazuje na kompleksnost koja dolazi do potpunog izražaja kada je vino u dužem kontaktu sa zrakom. Nakon potpunog otvaranja raspršuju se arome prezrele jabuke i marelice, kandiranog voća te u finišu tercijarne arome vanilije i karamela. Ova skladna kompozicija koju čine chardonnay, sauvignon blanc i pinot sivi u okusu je suha, topla, punog tijela i savršenog balansa.

Sorta

ChardonnayPinot siviSauvignon

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho bijelo vino

Alkohol

13,5 % vol.

Posluživanje vina

Jela ispod peke, pečena patka i plemenita riječna i morska riba odlična su pratnja ovom vinu posluženom na 10-12°C.

Vina vinarije Kalazić

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najsuvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top