Cabernet sauvignon

Atraktivnog i slojevitog mirisa u kojem se isprepliću arome crnog ribiza i džema od šljiva s notama cedrovine i nježnim zadimljenim tonovima ovo vino Cabernet sauvignon  odražava bogatstvo i specifičnost baranjskog vinogorja. Voćnost mu je osnovna dimenzija, potom odlično dozirana svježina, a iza toga slijede začini i nježna pikantnost, te ukroćeni obilni i mekani tanini. Retrookus je pikantno voćnog karaktera koji se zadržava na nepcu još dugo po ispijanju.

Sorta

Cabernet sauvignon

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho crno vino

Alkohol

13,5 % vol.

Posluživanje vina

Poslužiti na 18°C i uživati uz steakove i slabije pečena crvena mesa.

Cabernet sauvignon vepar | EKO Vinarija Kalazić

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top