Cabernet sauvignon kasna berba

Posebna osobnost ovog raritetnog vina Cabernet sauvignon kasna berba​ je da dolazi od izabranih, na trsu, prosušenih bobica grožđa odnjegovanih u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Dojmljivog bouqueta zrelog crvenog voća i suhog grožđa te fino naglašene arome kasne berbe i tamne čokolade ovo je vino jedinstveno po harmoničnoj punoći okusa koji se dugo zadržava u ustima.

Sorta

Cabernet Sauvignon

Kvaliteta vina

Poluslatko crno vino

Alkohol

15,5 % vol.

Posluživanje vina

Jela od visoke divljači i slastice od tamne čokolade savršeni su par za uživanje u ovom raskošnom poluslatkom vinu.

Cabernet sauvignon 2008 kasna berba | Vinarija Kalazić Baranja

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top