Rose FRANKOVKA

OMILJENI LJETNI APERITIV!

Privlačan izgled, živa kristalno bistra svijetlo ružičasta boja, izražena svježina i nježne arome maline i jagode čine ovaj Rose 2018 idealnim ljetnim vinom. Harmoničan, skladan i pun okus prati ugodna svježina koja ga lijepo sljubljuje s tjesteninama, jelima od ribe i voćnim desertima.

Sorta grožđa

Frankovka

Kvaliteta vina

Vrhunsko polusuho rose vino

Alkohol

13,0 % vol.

Posluživanje vina

Ohlađeno na 10-12 °C omiljeni je ljetni aperitiv.

Vina vinarije Kalazić

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ

Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top