Chardonnay

Chardonnay 2018 ima vrlo dubok i intenzivan miris, u kojem se razigravaju arome zrelih dunja, oraha, limuna, vanilije, plemenite plijesni i postojano tijelo podržano sočnim i visokim kiselinama osiguravaju dugovječnost ovog posebnog vina čiji finale traje vrlo dugo uz osjećaj užića i zadovoljstva. Zavodljivost mirisa, elegancija okusa i pitkost samo su neke od osobina ovog posebnog vina.

Užiće zavodljivosti!

Sorta

Chardonnay

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho bijelo vino

Alkohol

13,0 % vol.

Posluživanje vina

Poslužiti ohlađeno na 10-12°C uz zrele sireve i jela sa snažnijim umacima.

Chardonnay 2010 jelen | Vina Kalazić - Vrhunska EKO vina Baranjskog vinogorja

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najsuvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top