Chardonnay

Chardonnay 2020 krasi svijetla zelenkasto žuta boja s jasnim zelenim tonovima. Miris je intenzivan, voćni, s notama orašastog voća. Snažne je i bogate strukture, elegantno je i svježe.
U ustima živo s ugodnom svježinom, kremasto i toplo.

Sorta grožđa

Chardonnay

Kvaliteta vina

Vrhunsko polusuho bijelo vino

Alkohol

12,5 % vol.

Posluživanje vina

Poslužuje se ohlađeno na 10-12 °C uz jela od bijelog mesa, plemenitu bijelu ribu i zrele sireve.

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najsuvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top