Graševina

Graševina 2020 je lijepe zelenkaste boje sa žućkastim odsjajem. Miris je izražajan, voćnog karaktera s dominacijom  zelene jabuke i marelice. Okus je  pun, blago kremast, kompleksan, s lijepim balansom alkohola, slasti  i bademaste gorčine koja odaje sortnost baranjske graševine. Završetak je živ, ugodne svježine lijepo prožet profinjenom mineralnošću.

Sorta grožđa

Graševina

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho bijelo vino

Alkohol

13,5 % vol.

Posluživanje vina

Poslužuje se ohlađena na 10 – 12 °C uz jela od tjestenine, bijelo meso peradi, bijelu ribu te suhomesnate delicije.

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com/ koji je izrađen prema najsuvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top