Sauvignon blanc

Kristalna bistroća i elegantna zelena boja sa zlatnim tonovima uvodi nas u vrlo dubok, izražajan miris cvijeta bazge koji odlično nadopunjuju herbalne note svježe pokošene trave i ogrozda koje miris čine još atraktivnijim ovaj vrhunski Sauvignon blanc 2019. Okus je svjež, u prvi mah naglašenih kiselina koje kasnije u lijepom balansu s blagom slasti i mineralnošću daju kičmu ovom vinu koje dugo traje u ustima.

Sorta grožđa

Sauvignon blanc

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho bijelo vino

Alkohol

12,5 % vol.

Posluživanje vina

Srednje aromatični sirevi, povrće sa žara, tuna sa roštilja te riječna riba sa začinski biljem odlična su pratnja ovom vinu ohlađenom na 10-12 °C.

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top