Traminac

Zlatna boja s jasnim zelenim tonovima ukazuje već na prvi pogled na visoku kvalitetu ovog vina Traminac 2018. Miris je dubok, intenzivan, jedinstven s nježnom aromom ruže u prvom nosu. Nakon otvaranja polako dolaze do izražaja i blage arome zrelog voća. Jedinstvene mirisne senzacije ovog vina prenose se i na okus. Okus je pun, primjetna slast, blago alkoholan koji u lijepom balansu sa zamjetnom mineralnošću doživljaj ovog vina čini potpunijim.

Sorta grožđa

Traminac

Kvaliteta vina

Polusuho bijelo vino

Alkohol

13,0 % vol.

Posluživanje vina

Poslužiti ohlađen na 12°C uz deserte, lagana bijela mesa te jela orijentalne kuhinje.

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top