Pinot sivi

Pinot sivi je iznimno atraktivnog mirisa koji obiluje zrelim pa i prezrelim voćnim aromama kontinentalnog voća poput jabuka, banana i krušaka. Zrelost aroma očituje se i u dodatnim herbalnim primjesama začinskog karaktera. Okus je poput mirisa također zrelog karaktera, te naglašene punoće kojoj uz snažan alkohol ponajviše doprinosi obilan ekstrakt čije je bogatstvo osim za punoću zaslužno i za dugotrajan i privlačan retrookus voćnog karaktera.

Sorta grožđa

Pinot sivi

Kvaliteta vina

Vrhunsko suho vino

Alkohol

13,0 % vol.

Posluživanje vina

Ovo je vino za svakodnevne prilike, ohlađeno na 10-12 C poslužiti uz svinjetinu, teletinu, mesa s težim umacima.

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi vina-kalazic.com koji je izrađen prema najsuvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top