Rajnski rizling

Ovaj baranjski primjerak kralja bijelih vina Rajnski rizling 2017 i najplemenitije bijele sorte grožđa na svijetu u pravom smislu predstavlja mlado, poletno vino koje osvaja nježnom zelenkastom bojom i nježnim ali izražajnim voćnim aromama citrusa, vinogradarske breskve i cvijeta akacije. Okus je pun, sa zamjetnim ostatkom šećera kojem odlično parira naglašena svježina koja potiče sočnost i daje šarmantnu živahnost ovom vinu.

Sorta grožđa

Rajnski rizling

Kvaliteta vina

Vrhunsko polusuho bijelo vino

Alkohol

12,5 % vol.

Posluživanje vina

Ovo je vino za svakodnevne prilike, ohlađeno na 10-12 °C idealno se slaže s jelima od bijelog mesa i riječnom ribom te blago aromatičnim sirevima i boljim komadima svinjskog mesa.

Vina vinarije Kalazić

intenzivna, bogata i elegantna vrhunska vina s naglašenim sortnim obilježjima od ručno ubranog grožđa s odabranih položaja. Brižno njegovana i proizvedena najmodernijom vinarskom tehnologijom s jasnim ciljem da sva raskoš pojedine vinske sorte bude pažljivo očuvana i potom vjerno prezentirana u natočenoj čaši pruživši nezaboravan užitak. Baština tradicije i modernosti!

pomno izabrani grozdovi s odabranih trsova ručno se beru za premium vina. Tradicionalna i istodobno moderna, raskošnih sortnih aroma, snažnog tijela i velikog potencijala za odležavanje dozrijevaju u bačvama od slavonskog hrasta i tišini baranjskog gatora. Profinjenost satkana u hrastovim bačvama i elitnim gutljajima!

Gdje možete kupiti naša vina?

WEB SHOP
VINA VINARIJE KALAZIĆ


Pozivamo vas da posjetite naš vinski webshop na adresi www.wine-online.eu koji je izrađen prema najusvremenijim standardima kako bismo vama, našim vjernim kupcima, osigurali što bržu, jednostavniju i sigurniju kupnju.

Uživajte u kupovini na našem web shopu iz udobnosti svojeg naslonjača!

Scroll to top